Col.legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya

Reglament

1. La cursa està oberta aquells que acreditin miopia certificada per l’òptic optometrista col·legiat/da, que accepti i respecti el present reglament. No es permet la participació amb cap artefacte rodat ni animal de companyia.

2. La distància a recórrer oficialment certificada per la Federació Catalana d'Atletisme serà de 1609 metres que estarà degudament senyalitzada. Temps límit 15 minuts des de el tret de sortida.

3. Es faran series de màxim 200 persones i es computaran els temps globals per donar els premis

4. La sortida es donarà el dia 19 de gener de 2020 a les 11.00 hores del matí al carrer Calàbria cantonada Floridablanca i l'arribada al mateix punt.

5. Aquesta cursa té l´aval de la Federació Catalana d´Atletisme.

6. A tot participant de la cursa de la Milla Mundial dels Miops se li lliurarà una bossa amb diversos obsequis de les empreses col·laboradores, així com una samarreta tècnica.

Reglament

7. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L´organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fets a ells mateixos o a terceres persones, per això considerem convenient sotmetre’s prèviament a un adequat reconeixement mèdic.

8. L´organització té contractada una assegurança de responsabilitat civil i de accidents per tots els participants que estiguin inscrits.

9. Es disposarà de un dispositiu mèdic a la sortida/arribada així com al llarg del circuit.

10. Els atletes que participin sense dorsal, amb dorsal falsificat o d’una altra persona no tindran dret a cap servei ni tan sols l´assegurança d’accidents i serà motiu de desqüalificació.

11. L´organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat i l´edat de l´atleta.

Reglament

12. La cursa disposa de dutxes, serveis de massatges i mèdic, wc i un lloc on guardar les bosses.

13. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l´import de la mateixa si la no participació de l´atleta és per causes alienes a l´organització.

14. Les inscripcions són personals i intransferibles.

15. Autoritzo els organitzadors de l´esdeveniment a l´enregistrament total o parcial de la meva participació en el mateix, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense que tingui dret a rebre cap compensació econòmica.

16. L'atleta, pel sol fet de participar en aquesta prova, accepta aquest Reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora.

17. Les classificacions es donaran a conèixer la tarda de la prova a la nostra web. Així com el vídeo de la prova.

Política de Privacitat

Les dades personals dels inscrits seran incorporades en un fitxer propietat del Col.legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya, amb la finalitat de cursar la sol·licitud d'inscripció, gestionar classificacions i resultats i enviar publicitat de les activitats i/o productes sobre la cursa i patrocinador.

Més informació a : Política de Privacitat

ACTUALITAT XARXES SOCIALS
PATROCINADORS OFICIALS 2ª MILLA MUNDIAL DELS MIOPS 2020
Milla dels Miops 2020 ®
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web