Col.legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya

Preguntes Freqüents

La cursa es celebra el dia 19 de Gener de 2020 a les 11:00 del matí.
El període d'inscripció comença el dia 25 de novembre de 2019 i acaba el 15 de gener de 2020 o quan s'arribi als 1000 inscrits.

Hi han dos maneres per fer la inscripció. La primera entrar a la plana d’inscripcions, descarregar-se el certificat i anar a qualsevol òptica de Catalunya per certificar el grau de miopia. A continuació un cop emplenat dins de la plana d’inscripcions es fa efectiva la inscripció amb les dades de l’òptic.

L’altre manera de fer la inscripció és que l’òptic faciliti la certificació del grau de miopia i a continuació un cop emplenat dins de la plana d’inscripcions es fa efectiva la inscripció amb les dades de l’òptic.

La Milla no necessita xip ja que està incorporat en el dorsal.
Per a participar a la Milla s’ha d’haver nascut com a mínim a l’any 2005.
A la mateixa pàgina d’inscripció podràs obtenir el comprovant.
A la Fira del corredor, Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66 – 78 08015 Barcelona. Horari: dissabte 18 gener 2020 de 9 a 20 hores. Durant el dissabte 18 de gener el carrer Calabria entre Floridablanca i Sepulveda es fará la Fira del Corredor amb diferents exposicions i activitats dels nostres patrocinadors. El mateix dia de la cursa a partir de les 8 hores a la mateixa Fira del Corredor.
Cal aportar el certificat emplenat pel òptic, el justificant de la inscripció i el DNI.
Hi ha un servei de guarda-roba dins del pati del Col·legi Salesians de Rocafort.
No es pot córrer sense dorsal. Primer per respecte als atletes que s'han inscrit, desprès perquè els organitzadors de curses tenen una sèrie d’assegurances i responsabilitats i es veuran obligats a fer fóra del circuit (i de la sortida) a qualsevol persona no identificada amb dorsal. L'atleta sense dorsal no li cobreix cap assegurança.
Les dutxes estan ubicades a l'Esportiu Rocafort.
Les pots consultar en aquesta mateixa web, a l’apartat resultats. Ja estaran penjades a partir del migdia del mateix dia de la cursa. També fotos i vídeos.
ACTUALITAT XARXES SOCIALS
PATROCINADORS OFICIALS 2ª MILLA MUNDIAL DELS MIOPS 2020
Milla dels Miops 2020 ®
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web