Col.legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya

Fira del Corredor

Recollida de dorsals, samarreta tècnica i bossa d’obsequis dels col·laboradors als titulars propietaris del a inscripció.

Per recollir dorsal cal que els titulars de la inscripció presentin el DNI o l’autorització del titular, fotocòpia DNI amb firma de conformitat, el comprovant d’inscripció i l'acreditació com a miop que es pot aconseguir a qualsevol òptica de Catalunya.

Un renovada Fira del corredor que ofereix moltes més activitats per convertir la recollida de dorsals en una autèntica festa. Xerrades, Màsters class, música, exhibicions esportives, consells de running, photocall, exposició de material esportiu i venda de la samarreta commemorativa per aquells que no són corredors.

Ubicació i Horari

Ubicació:

Al llarg del carrer Calabria, entre el carrer Sepúlveda i Floridablanca, per guanyar espai i convertir la Fira del Corredor en una festa.

Horari:

Els dorsals es podran recollir a partir de les 9 del matí fins a les 20h

Activitats Escenari

Un escenari situat al xamfrà del carrer Calàbria amb Floridablanca amenitzarà la diada durant bona part del dia (de 10 a 20h) això és el que vam fer l'any passat, enguany está encara en projecte:

MATÍ

9:30h Body Combat a càrrec de l’Esportiu Rocafort. Activitat coreografiada on

s’utilitzen vàries disciplines d’arts marcials al ritme de la música.

11h Zumba: activitat coreografiada amb diferents pasos de ball

12h Pilates a càrrec de l’Esportiu Rocafort

13:00h Country a càrrec de Balls Igwicz

14:30h Master Class Nutrició Marc Gómez, especialista en nutrició de Pro Am Xerrada sobre la importància de la nutrició per preparar una cursa 1/2 i marató. Qué fer abans, durant i després d’una cursa i comentar els errors més comuns que es cometen. Consells sobre què sopar i esmorzar per la cursa de Sant Antoni.

TARDA

15h Master Class running Rafael Bucciero, responsable de Pro Am training. Xerrada i classe pràctica sobre l’entrenament de força i com ajuda als corredors a milorar els seu rendiment. I una xerrada per entrenar la musculatura respiratoria.

16h Concert en directe: Israel Durán y Aeroperro

17h Jazz a a càrrec de Núria Dansa

18h Modern Dance a càrrec de Núria Dansa

19h Hip Hop a càrrec de Núria Dansa

ACTUALITAT XARXES SOCIALS
PATROCINADORS OFICIALS 2ª MILLA MUNDIAL DELS MIOPS 2020
Milla dels Miops 2020 ®
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web